Spletna stran ni veljavna! web5.si

Vaša stran je sicer še vedno na web5.si strežniku vendar ni vidna drugim uporabnikom interneta. Za polno koriščenje naših storitev se prijavite v svoj uporabniški račun in izberite naročniški paket, ki vam ustreza.

Ok

LED zasloni in LED matrične table


LED zasloni so eden najboljših načinov za za promocijo podjetja in njihovih proizvodov, oziroma storitev. Elektronski LED zasloni so sestavljeni iz omar, oziroma modulov.

 

Izbira elektronskih LED zaslonov je predvsem glede potrebnih velikosti, potreb in želja s strani strank. Pomembno je vedeti vse podrobnosti in značilnosti LED zaslona, tako da ta izpolnjuje vse želje in zahteve individualnih strank in se osredotoča tako na stroške, kot koristi, oziroma prednosti investicij.

 

Za izboljšan, oziroma lažji način iskanja Vašega LED zaslona, smo Vam pripravili nekaj nasvetov kako je potrebno izbrati pravilni LED zaslon, ki ga potebujete.

 

Značilnost, vrsta in tip LED zaslona, so trije osnovni podatki, ki jih potrebujete ko iščete zaslon za svoje potrebe.

 

Prvi osnovni podatek za izbiro LED zaslona je njegova osnovna namembnost za uporabo.

 

Pri vrsti LED zaslonov imamo pri izbiri na voljo sledeče možnosti:

 

  • Notranji LED zasloni
  • Zunanji LED zasloni
  • Zasloni za izposojo
  • LED zasloni za prikazovanje znakov
  • Enobarvni LED zasloni
  • LED video zasloni
  • LED matrični zasloni

 

Glede na tip LED zaslona je možno, voditi in nadzirati zaslon neposredno preko lokalnih povezav ali po internetu brez kakršnih koli težav glede na lokacijo.

 

Enako je mogoče vsebino na LED zaslonu urejati in vklapljati brez težav, pravt tako pa urejati, dodajati in oddajati oglase, video posnetke in animacije, ki se lahko shranijo in programirajo preko priložene programske opreme.

 

Nadzor LED zaslonov se lahko spremlja z nadzorno kamero postavljeno pred LED zaslon.